Stina Andersson

Om Stina

Stina är i grunden Lantmätare och har arbetat som chef inom samhällsbyggnadssektorn i 12 år. I samband med en UGL utbildning fick Stina upp ögonen för Ayurveda, och kort därefter började hon sin resa från ett hektiskt och pressat liv till en mer harmonisk och balanserad tillvaro.

Stina påbörjade sin utbildning Ayurveda Life Training i Stockholm, och efter ytterligare ett år valde hon att helt skola om sig till ”Ayurvedic Lifestyle Consultant”. Genom Ayurveda fick hon den helhetsbild av människan som hon länge hade saknat, tillsammans med en kunskap om naturen, sjukdomar, men framför allt vad som får oss friska.

Hennes passion är att guida människor att vara i sina styrkor och att närma sig sitt livsmål genom en hälsosam och hållbar livsstil, såväl fysiskt som mentalt med Ayurveda som grund.

Utveckling och hälsa har alltid legat Stina varmt om hjärtat, hon har utövat både Taekwondo, Yoga och Kung Fu som senare lett in på Qi Gong och Taiji. Stina är också Qi Gong – och mindfullnessinstruktör.


Stinas kompetens

Ayurvedisk hälsorådgivare

Kontakt

e-mail: stinaandersson@helhetsakademin.se
mobil: 0701-464802

Catarina Hansson