Linda Yden

Om Linda

Linda brinner för att hjälpa andra till ett ökat välmående med mer energi och livskraft. Hon har insikt om att vi alla är olika och därmed behöver olika saker för att må bra och finna vår balans i livet. Med olika ”nycklar” till optimal hälsa och livskraft samt analysmetoder som till exempel tung- och ansiktsdiagnostik hjälper Linda dig att se vad just du behöver mer – eller mindre – av.
Tillsammans arbetar ni långsiktigt för att stärka upp dig inom de områden där det behövs.

För Linda är det lika viktigt hur du mår idag, om en månad som 10 år framåt i tiden.

Efter en första hälso-och livsstilsanalys där ni grundligt går igenom hur du mår och lever just nu tar Linda fram målsättningar och rekommendationer för hur du stärker dig på bästa sätt. Det kan vara näringsämnen som du behöver mer av, mer motion, djupandning, öka upp intaget av grönsaker eller annat som kommer fram under analysen.  

Linda är auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach och hon vet vad som krävs och vad det innebär att göra förändringar för att uppnå livsbalans och hälsosamma vanor. Med erfarenhet från sin egen livsresa och med stark drivkraft stöttar och hjälper hon dig på din väg mot ditt bästa jag.

Upplägget är utformat så att du skapar vanor som ger förändring både kortsiktigt och långsiktigt.
Ta första steget idag, boka tid för en Hälso- och Livsstilsanalys och låt Linda inspirera dig till att bli ditt bästa jag.

 


Lindas kompetens

Barnyogalärare
Auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach
Andningsinstruktör

Kontakt

e-mail: lindayden@icloud.com 
mobil: 0707 – 88 12 20