Erika Green

Om Erika

Erika har en lång erfarenhet som naprapat, hon tog sin naprapatexamen 1997 och har sen byggt på med olika utbildningar inom akupunktur, nia och yoga, coaching, projektledning etc. Hon har arbetat som företagsnaprapat och hälsoutvecklare i Stockholm på större företag, och hon har drivit Naprapatmottagningar i Kalmar och i Helsingborg 1998 – 2015.

2015-2018 var Erika anställd på ett Rehab-företag, där hon arbetade med tjänster som rehabsamordning, hälsofrämjande insats, karriärutveckling, omställning, arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering. Erika har lång vana av att arbeta i uppdrag åt försäkringsbolag och företag, och hon har även arbetat som naprapat på Vårdcentral i multimodalt smärtteam.

Utöver naprapatin arbetar Erika med coaching och tjänster inom företagshälsa som hälsofrämjande insats, rehab, karriärutveckling och arbetsmiljö. Hon har alltid med ett helhetsperspektiv och ett starkt engagemang för en medveten livsstil och att lyssna på kropp och själ, med målet att skapa ett hälsosamt, glädjefyllt och balanserat liv.


Erikas kompetens

Leg Naprapat
Coaching ICF-utbildad
Akupunktur
Rehabyoga
Funktionell träning och löpteknik
Projektledning
Hälsoutveckling på arbetsplatser
Rehabsamordning och hälsofrämjande insats
Karriärutveckling
Omställning/rehabomställning

Kontakt

e-mail: erikagreen@helhetsakademin.se
mobil: 073 – 394 10 00

Catarina Hansson