Christina Nilsson

Om Christina

Christina är utbildad mindfulnessinstruktör (2015) och Mediyogalärare (2017). Yogan har funnits med Christina i många år, hennes längtan efter att gå djupare in i yogan gjorde att hon 2018 utbildade sig till Kundaliniyogalärare. Hon är sedan Augusti certifierad kundaliniyogalärare KRI 200 h.

Efter en egen historia med utmattningssymptom har vikten av att skapa ett Andrum i livet blivit viktigt för Christina. Med redskap från bl a Mindfulness och yoga hjälper hon andra att hitta sitt eget andrum.

Christina jobbar både med privatpersoner och företag, hon har skapat ett koncept “En timmes Andrum” som är riktat till företag. Christina samarbetar också med Ängelholms kommun i Af (aktivitet förebygger) där hon tillsammans med en kollega har sjätteklassare till yoga och mindfulness varje vecka.

I höst kommer Christina att hålla Kundaliniyogaklasser på helhetsakademin. I sina klasser låter hon hela spektrat av Kundaliniyogan få rum. Just bredden och djupet i Kundaliniyogan är det Christina älskar med denna yogaform.

Christina driver tillsammans med sin man kurs och retreatgården Bastena And- Rum utanför Laholm. Sedan Februari i år (2019) jobbar Christina heltid med sitt hjärtebarn And- Rum och sedan sommaren 2019 även undervisa yoga på HelhetsAkademin.


Christinas kompetens

Gong grund och fördjupning
Kudaliniyogalärare
Medveten andning instruktör
Mindfulnessinstruktör
Mediyogainstruktör
Mediyogalärare
Reiki steg 1 och 2
Catarina Hansson