Wivi-Anne Nyberg

Om Wivi-Anne

Wivi-Anne Nyberg har haft olika ledande positioner inom näringslivet och var under många år verksam som VD. Den livsavgörande passionen fann Wivi-Anne i yogan. I dag arbetar hon med att inspirera och vägleda människor till ett högre fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande genom yoga och ayurveda med utgångspunkt i hennes egen resa genom livet. 

Wivi-Annes holistiska kunskaper och levnadsfilosofi, kombinerat med många års erfarenhet från näringslivet, skapar en unik förståelse för hur företag och organisationer kan dra nytta av tusenåriga vetenskaper för att uppnå balans, hälsa och tillväxt.

Sedan ett antal år tillbaka har Wivi-Anne i allt större utsträckning utbildat människor i personlig utveckling genom att öka och utveckla självkännedom och självledarskap. Hennes omvittnat framgångsrika förmåga att genom coachande samtal vägleda sina klienter, bygger på en unik kombination av djupa kunskaper om ayurveda, avancerat självledarskap och EQ, den terapiform som lyfter fram människans emotionella intelligens. För att få kontakt med hela det komplexa spektrat av känslor som en människa bär på, krävs en alldeles särskild förmåga att inte bara lyssna in vad som sägs, utan också höra det som inte sägs. Just detta att kunna avläsa och tolka det outtalade, har blivit något av en specialitet för Wivi-Anne. Ofta är det i de mentala och emotionella landskapen som viktiga nycklar ligger dolda, de som behövs för att man ska kunna nå total balans och läkning.

Wivi-Anne är grundare av HelhetsAkademin och av dess yogaskola där hon fortsatt är huvudlärare och ansvarig för skolans utveckling.

 

Wivi-Anne Nyberg

Kontakt

e-mail:
wiviannenyberg@helhetsakademin.se

mobil: 0707 – 65 50 50

Wivi-Annes kompetens

Ägare och grundare av HelhetsAkademin
Grundare av YogaAkademins yogautbildningar
Organisationsutvecklare
Coach/vägledare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.