Therése Garbov

Om Therése

 

Therése Garbovs väg till yogan har inte varit rak och självklar. De första åren upplevde hon en stark dragningskraft, men hölls samtidigt tillbaka av ett diffust motstånd. Till slut övervann hon sin motvilja och har nu yogat i 10 år. I dag är den en självklar del av hennes liv. Yogan har gett henne både fysisk och själslig styrka och bidragit till balans och harmoni i livet. 

År 2019 utbildade sig Therése till Ayur Yoga-lärare. Hennes holistiska livssyn och intresse för människans hälsa, har gjort att Ayurvedan ligger henne varmt om hjärtat.

I sin roll som yogalärare letar Therése ständigt ny kunskap och inspiration för att kunna göra sina klasser så givande och värdefulla som möjligt. Hon vill hjälpa andra att genom yogan hitta vägar mot nya livsinsikter, på samma sätt som hennes eget liv utvecklats tack vare yogan. Theréses klasser kännetecknas av både kraftfullhet och stillhet.

Therése arbetar även som bildkonstnär. Hennes kreativa sida är en viktig hjälp för henne när hon skapar sina klasser. På motsvarande sätt vidgar yogan hennes kreativitet när hon utövar sitt konstnärskap.

Kontakt

e-mail:
therese.garbov@gmail.com


Therése kompetens

Ayur Yogalärare

 

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)