Susanne Malmberg

Om Susanne

Susannes intresse för kroppen har utvecklats från mångårigt idrottsutövande. Under unga år låg fokus på träning och kostens betydelse för optimal prestation under tävling. Även intresset för hur den mentala och inre hälsan styr oss väcktes.

Under många år arbetade hon på en statlig myndighet och hade under 11 års tid extra uppdrag hos dem som hälsoinspiratör. Trots ett brinnande intresse för hälsa är det först för sex år sedan hon utbildade sig till massageterapeut på Hälsoteket i Malmö. Därefter tog livet snabbt ”rätt” vändning och hon har sedan dess arbetat som egenföretagare med hälsorådgivning, massage och som löpcoach. Susanne är även utbildad diplomerad löpcoach hos Urban Tribes i Stockholm.

Susanne har sin grund i svensk klassisk massage men har genom åren byggt på sina kunskaper med bland annat koppningsmassage. Hon arbetar både förebyggande och behandlande med olika massagetekniker som anpassas efter dina specifika behov. Behandlingen kan vara djup och stärkande såväl som mjuk och rofylld. Är du till exempel stressad i kropp och själ kan en avslappnande massage ge så mycket mer än en djupgående behandling. Kombinationen löpcoach, intresse för rörelseanatomi och muskler gör att hon gärna ger tips på individuellt anpassade rörelse- och styrkeövningar som möjliggör en bättre balans i kroppen.

Efter en grundlig anamnes väljs behandling efter dig och din kropp. Du som individ står i fokus!

Vår hälsa påverkas av allt vi upplever och bär med oss, varför alla delar behöver beaktas och behandlas för att vi ska kunna uppnå bästa möjliga hälsa. Kroppen är en helhet där balans eftersträvas mellan det fysiska, mentala och emotionella. Kroppen balanserar efter bästa förmåga utifrån de förutsättningar som ges. Ibland behöver kroppen hjälp för att starta igång denna läkningsprocess. Att ge kroppen de förutsättningar den behöver för självläkning är det bästa du kan ge din kropp.

Susanne är under utbildning till naturterapeut. En naturterapeut ser till hela människan och arbetar utifrån att kroppen har en självläkande förmåga. Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och livskvalité känner Susanne stor respekt och brinnande glädje för. Du blir lyssnad på och dina besvär tas på allvar. Det kräver samtidigt mycket av dig som individ för att ditt tillfrisknande ska bli optimalt. Tillsammans lägger vi denna plan men viljan måste komma från dig!

Catarina Hansson

Kontakt

e-mail: susannemalmberg@helhetsakademin.se
Mobil: 073-663 33 55

Susannes kompetens

Massagebehandlingar
Naturmedicin (elevbehandlingar)
Löpcoach

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.