Sarah Halldén

Om Sarah

Sarah arbetar som samtalsterapeut och riktar sig till Dig som vill finna balans i ditt liv. Lugnet inom dig och en vardag där du kan leva i harmoni med dig själv och din omgivning.

Hon är utbildad till samtalsterapeut på SER- Akademin i Helsingborg.
Hon har verktyg, kunskap och förståels för vår kropp och våra känslor som bor i den. Vetskapen om hur vi behöver våra känslor för att kunna lyssna inåt och förstå våra behov. Likaså träningen i att känna våra känslor för att kunna sätta ord på dessa.

Genom Sarahs liv och arbete har möten mellan människor varit det framträdande inslaget och det som alltid väckt hennes intresse. 1988 var hon färdigutbildad förskollärare och arbetade många år i förskolan. 1998 flyttade Sarah och hennes familj utomlands. Det blev 17 år i utlandet. Under dessa år fick hon möjlighet att möta människor från många olika kulturer och med väldigt skilda bakgrund. Sarah var delaktig i både skolor, föreningsliv, företag och sjukhus. En tid som lärde henne väldigt mycket om människan och hur olika historier vi alla bär inom oss. Efter en personlig livsförändring, tvingades Sarah göra radikala livsval och omvärderingar i sitt liv. Hon bestämde sig då, för att på allvar fördjupa sig i det som hon insåg alltid funnits med henne genom livet. Samtalet med människor och att vara det ”lyssnande” örat.

Sarahs kompetens

Samtalsterapeut

Kontakt

e-mail: sarahhallden@helhetsakademin.se
mobil: 0708 – 580 684

Catarina Hansson