Sarah Halldén

Om Sarah

 

Sarah Halldén är utbildad samtalsterapeut vid SER-Akademin i Helsingborg och riktar sig till dig som vill finna balans, inre lugn och harmoni i vardagen.

Hon har verktyg, kunskap och förståelse för vår kropp och våra känslor som bor i den. Känslorna behövs för att vi ska kunna lyssna inåt och förstå våra behov.

Genom Sarahs liv har möten med människor varit ett centralt inslag och det som alltid väckt hennes intresse. 1988 var hon färdigutbildad förskollärare och arbetade många år i förskolan. 1998 flyttade Sarah och hennes familj utomlands. Det blev 17 år i utlandet. Under dessa år fick hon möjlighet att möta människor från många olika kulturer och med väldigt skilda bakgrunder. Sarah var delaktig i både skolor, föreningsliv, företag och sjukhus. Den här tiden lärde henne väldigt mycket om människan och hur olika historier vi alla bär inom oss. Efter en personlig livsförändring, tvingades Sarah göra radikala livsval och omvärderingar i sitt liv. Hon bestämde sig då för att på allvar fördjupa sig i det som hon insåg alltid funnits med henne genom livet. Samtalet med människor och att vara det ”lyssnande” örat.

Sarahs väg mot att bli yogalärare var mer slumpmässig. För snart tjugo år sedan följde hon med en vän till sin första yogaklass. Efter några månader kände hon sig balanserad och kunde möta sin stressade vardag på ett lugnare och mer distanserat sätt. Hon fick också en ny kroppsuppfattning, och blev medveten om hur kroppen arbetade för henne. Sedan dess har yogan varit Sarahs sätt att ”samla ihop” sig själv både kroppsligt och själsligt.

Sarah kom genom Wivi-Anne Nyberg i kontakt med Ayur Yogan och tilltalades av ett ledarskap som guidade utifrån hjärtat. Nu har hon själv utbildat sig till Ayur Yoga-lärare och tillämpar samma inkännande ledarskap där hjärtat får styra. Genom att samtidigt öppna upp för den Ayurvediska läkekonsten och vetenskapen, har Sarah kunnat gå ännu djupare in i yogans värld. På samma sätt som i samtalsrummet, ger det henne verktyg att möta varje yogi på mattan just där hen befinner sig för stunden.

 

Sarah Halldén

Kontakt

e-mail: sarahhallden@helhetsakademin.se
mobil: 0708 – 580 684

Sarahs kompetens

Samtalsterapeut
Regressionsterapeut
Energi flow breathing / kroppsorienterad terapi och mindfulness
Par – och relationsterapeut
Ayur Yoga lärare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)