Petra Henderson

Om Petra

Petra älskar både inre och yttre resor och de utmaningar och upptäckter de ger och njuter lika mycket av naturen på hemmaplan. Hennes nyfikenhet på människans stora livsfrågor, språk och kulturer har tagit henne till många olika platser runtom i världen och hennes andra hem ligger i Skottland, där hon bott i många år. Hon har erfarenhet från både stora och små organisationer, som egenföretagare inom marknadsföring, är i botten leg. gymnasielärare och förstelärare inom språkutveckling.

En längtan och strävan efter balans i livet, intresse för personlig utveckling samt sviterna av en bilolycka ledde Petra på nya vägar och hon upptäckte kraften och läkandet av Kinetic Chain Release och Inversion Therapy. 2014 utbildade hon sig till Ball Inversion terapeut (BIT), 2015 kurs i energihealing på Bali och 2016-18 certifieringar i Kinetic Chain Release (KCR), Connective Tissue Release (CTR), Postural Energetics (PE), Women’s Health samt 2018 Hawaii KCR Masters.

Petras kroppsbehandlingar är mjuka och avslappnande och utgår från en holistisk syn på kropp, sinne och själ. De kan återskapa balansen i kroppen, lindra smärta, reducera stress och utmattning och öka kroppens förmåga till självläkning samt ge en känsla av välbefinnande, energi och djup avslappning.

Petra är utbildad yogalärare (RYT200 Ayuryoga, Yinyoga och Mindfulness samt Restorative yoga). Registrerad i Yoga Alliance. Petra vill sprida yoga som ett verktyg att lära känna sig själv, att bättre kunna hantera livets utmaningar, för återhämtning, stressreduktion och rörlighet.

 

Petras kompetens

Leg. Gymnasielärare
Kroppsterapeut:
Ball Inversion Therapy (BIT)
Ayur-, yin- och restorative yogalärare

Kontakt

mobil: 0730-514785
Catarina Hansson