Petra Henderson

Om Petra

Petra Henderson är yogalärare och mindfulnessinstruktör. Hon har ett djupt intresse för människans stora livsfrågor, språk och olika kulturer samt inspireras av både inre och yttre livsresor. Petra vill hjälpa människor att hitta återhämtning och balans i livet genom yoga, mindfulness och meditation.

Petra är i grunden gymnasielärare i språk, men har även arbetat som egenföretagare med marknadsföring inom små och stora organisationer i Skottland, där hon varit bosatt i många år.

Hennes utbildning inom yoga omfattar RYT 200 Ayur Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga och MyoFascia Release. Hon fortbildar sig i SamaYoga (en integration av Hatha yoga, QiGong och hjärtöppnande mantran). Petras klasser kännetecknas av ett lugn, där mjuka flöden, stabilitet och styrka ger möjlighet att komma i kontakt med och lära känna både kroppens insida och utsida. Hon delar med sig av sin kunskap om bindväv, meridianer och hur medveten andning hjälper oss att bättre kunna hantera livets utmaningar. Petra deltar också i Hej Främling!-projektet ”vänskapsyoga för kvinnor”.

Petra Henderson

Kontakt

e-mail: petrahenderson@helhetsakademin.se

Petras kompetens

Cert. mindfulnessinstruktör
Mindfulness på arbetsplatsen
Gongavslappning

Yogalärare: 
Ayur Yoga RYT 200
Yin- och restorative yoga
Myofascia release
Samayoga (maj 2020)