Paskalina Maliganis

Om Paskalina

Paskalina har länge haft en stor passion för yogans värld. 2015 utbildade hon sig till lärare inom Ayur Yoga 2015. Där väcktes också hennes intresse för den fysiska kroppen, för rörelse och kraften av Yang. Efter några år uppstod även en kärlek till det mer mjuka och lugna. Därför utbildade hon sig även inom Ayur Yin där är avslappning och inkännande är viktiga komponenter. När Paskalina skapar sina klasser är hennes strävan att på ett lekfullt sätt erbjuda en fin balans mellan dessa två olika aspekter.

Sedan några år tillbaka har Paskalina vänt sig alltmer till Ayurvedan. Den har stor betydelse både i hennes privata hälsoliv och på yogamattan. 2020 utbildade hon sig till Ayurvedisk hälsorådgivare, vilket har gett henne kunskap om och förståelse för det holistiska sättet att se människan. Paskalinas fokus är att skapa balans och välmående genom att utgå från sig själv och bejaka livets alla aspekter där kropp, sinne och känsla alltid är förenade. Paskalina har även erfarenhet av Vinyasa, Power Yoga, Chakra-lära, Aroma Touch som i kombination med annan personlig utveckling ger värdefulla dimensioner som hon bygger ihop på mattan under sina klasser.

Hennes drivkraft är att leda från hjärtat och inspirera till ett äkta och ödmjukt uttryck av sig själv. Hon speglar livets vardag i sitt utövande och ger deltagarna möjlighet att expandera och skapa större medvetenhet i sig själva på ett enkelt och energifyllt sätt.

Paskalinas kompetens

Yogalärare

Alexandra Maliganis