Martina Svensson

Om Martina

Martina Svensson är beteendevetare med spetskompetens inom friskvård. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap på världsledande hotell och på kryssningsfartyg. Tidigt i livet fick hon uppleva stora delar av världen där det gavs många möjligheter till möten med människor från en mängd olika kulturer.

Här föddes också en vilja att på ett djupare plan kunna guida och stötta människor, vilket ledde henne in på en ny väg som egen företagare i hälsans tecken. Martina studerade Traditionell Kinesisk Medicin, Shiatsu och Yoga, vilket öppnade upp för ett helhetsperspektiv när det gäller vårt fysiska och psykiska välbefinnande.

Martina har ett stort intresse för de förändringsprocesser som skapar välmående individer, vilket är grunden till välmående organisationer och i förlängningen även välmående samhällen. För att kunna arbeta med sådana uppdrag, kompletterade Martina sin utbildning med att läsa beteendevetenskap med psykologi som huvudämne.

Martina är verksam som föreläsare, yogalärare, samtalspartner och vägledare inom hälsa och friskvård, ledarskap och arbetsliv.

Catarina Hansson

Martinas kompetens

Beteendevetare
Friskvårdsterapeut
Hälsocoach
Ledarskapscoach
Yogalärare
Aukt. shiatsuterapeut

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)