Mark Henderson

Om Mark

Mark Henderson har 25 års erfarenhet som företagsledare, entreprenör och marknadsföringskonsult. Det har gett honom ovärderliga insikter i utmaningarna med att leda organisationer, vilket skapat ett unikt mervärde till de program som han erbjuder sina klienter i rollen som coach, tränare och mentor.

2004 grundade han Ecoliving, ett företag inom förnybar energi som introducerade nya energikoncept på en ny marknad. Verksamheten tvingades under de kommande åren att handskas med bland annat växtvärk, ökande konkurrens och ny lagstiftning, vilket gav Mark värdefulla erfarenheter som han har stor nytta av i sitt arbete med att stötta chefer och ledare.

För Mark handlar det om att uppnå sina mål på ett hållbart sätt. Det skapar bestående förändringar för cheferna själva, för deras medarbetare, för organisationen och därmed för samhället i stort.

Under sin coachingutbildning lärde sig Mark hur man kan använda sig av naturens kraft för att hamna i ett lugnt theta hjärnvågstillstånd, det vill säga de hjärnvågor som aktiveras under djup meditation och sömn. När man befinner sig i ett sådant tillstånd, kan man skapa nya vanor och en framtid som är fri från gamla mönster och det förflutnas påverkan. I det här arbetet hämtar Mark verktyg från ett vetenskapsområde vars engelska namn är ”nature connection” och som speglar mycket av upptäckterna inom kvantfysiken.

Marks arbete med coaching, träning och mentorskap utgår från hans mångåriga erfarenhet som företagsledare i kombination med beprövade program för ledarskaps- och organisationsutveckling.

Mark Hendersson

Kontakt

e-mail: markhenderson@helhetsakademin.se
mobil: 0737 – 88 15 77

Marks kompetens

Transformations- och Ledarskapscoach
Mentor till Företagsledare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)