Maria Lejon

Om Maria

Maria Lejon hittade yogan efter många år som elitidrottare där hon var duktig på att ständigt ge allt och pressa en trött kropp.

Yogan blev ett sätt för henne att närma sig fysisk ansträngning utan krav. Yogamattan blev så småningom en plats där alla känslor var tillåtna och där hon gav sig tid att bara vara. 

Som yogalärare är det viktigt för Maria att alla känner sig välkomna, oavsett dagsform, liksom att det ska finnas möjlighet till både utmaning och vila. Hennes klasser genomsyras av upptäckarglädje och humor, och ofta sprider sig skratten bland deltagarna.

Sen Maria själv blev mamma har hon blivit finkänslig för kvinnors önskan och behov under graviditeten och tiden efter förlossningen. På Helhetsakademin skapar hon ett sammanhang där kvinnor kan mötas kravlöst under denna speciella tid i sina liv.

Marias ledarskap präglas av viljan att dela med sig när hon gjort någon ny upptäckt. Det kan vara allt från ett nytt flöde för ryggraden, till en skön avslappningsposition för gravida. På så sätt blir hennes klasser levande och ständigt föränderliga, med varje deltagare i fokus.

Maria Lejon

Kontakt

e-mail: marialejon@helhetsakademin.se

mobil: 0734-01 70 00

Marias kompetens

Yogalärare (Cert. Viryayogalärare)
Gravidyogalärare
Mammamage yogalärare/tränare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)