Kristin Dahlberg

Kristin Dahlberg handleder människor som vill finna en väg ut ur sorg, smärta och isolering. Hon är certifierad i programmet för sorgbearbetning och utbildad vid Svenska Institutet för sorgbearbetning 2014.

År 1990 dog Kristins 44-åriga pappa hastigt. Det var en stor förlust och sorg för familjen, men också för anhöriga och bekanta. Många gånger slutade det med att familjen tröstade andra istället för att själv få tröst. Kristin drabbades även av ett antal tillitsförluster, som hon först senare i livet förstod påverkade henne mer än vad hon trodde att de gjorde där och då.

Några år efter en skilsmässa, förstod Kristin att hon behövde göra något åt det ouppklarade som låg och pyrde inombords och som bubblade upp med jämna mellanrum i form av ilska, trötthet och oförmåga att släppa det som varit. Hon kom då i kontakt med Svenska Institutet för Sorgbearbetning och tack vare metoden för sorgbearbetning har hon fått läkning i de förluster som drabbat henne genom livet. I dag hjälper hon framgångsrikt andra människor att hantera sina förluster och livsavgörande förändringar.

 

Kristins kompetens

Handledare Sorgbearbetning

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)