Jonas Thoor

Om Jonas

När Jonas Thoor kom i kontakt med yogan i slutet av 2000-talet, var det som att ”komma hem”. Just den perioden var en påfrestande och jobbig tid i livet för Jonas del, och än i dag betraktar han mötet med yogan som allt annat än ett rent sammanträffande.

Jonas gick 2010 sin grundutbildning till yogalärare, men hade då ingen uttalad ambition att faktiskt undervisa, utbildningen var endast tänkt som en fördjupning för att han skulle utveckla sitt eget utövande.

Så småningom kom lusten att själv undervisa smygande, och från 2012 har Jonas hållit yogaklasser. 2013 genomförde han en påbyggnadsutbildning inom Hatha Yoga. Under de gångna åren har Jonas undervisat hotyoga, senioryoga, flowyoga och gymyoga, men har efterhand inriktat sig på framför allt Yin Yoga.

Yogans filosofiska delar har Jonas också fördjupat sig i. Dessa handlar om vår syn på livet och vår omvärld, vilket han själv försöker tillämpa i livet i allmänhet och förmedlar på ett lättillgängligt sätt på sina yogaklasser.

De egenskaper som är speciella för Yin Yogan ligger Jonas varmt om hjärtat: ökad rörlighet, kroppsmedvetenhet, stresstålighet, balansering av sinnet, emotionell kontakt samt dess fantastiska förmåga att ge både lugn och energi på en och samma gång. Jonas har undervisat på HelhetsAkademin sen våren 2016 i framför allt yinyoga. Med sin utbildning i Hatha yoga, möter vi ibland också honom på de mer fysiskt baserade yoga-klasserna.

Jonas Thoor

Jonas kompetens

Yogalärare
Yin yogalärare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)