Ingela Larsson

Om Ingela

Ingelas passion är att ge andra ett välmående liv. Hon brinner själv för yogan, guidningen, hur andningen påverkar våra kroppar.

Hon kom i kontakt med kundaliniyogan och Tina Ikonomidou i  samband med att hon blev utbränd, hon ville hitta ett sätt att hittat tillbaka till ett bättre mående. Andningen blev hennes redskap. Snart efter kom hon i kontakt med Ayuryoga, Hathayoga den mera fysiska formen, där hon började att förstå att kroppen behöver smidighet, rörlighet och styrka. Hon fick möjligheten att åka på en retreat till Bali som var de bästa hon har gjort både mentalt, fysiskt men framför allt den personlig utvecklingen.
Ingela har utbildat sig till Ayur Yogalärare E-RYT 200 timmar hos Wivi-Anne Nyberg vilket var de bästa hon har gjort.

En utbildning som öppnade upp till så mycket mer i livet, en längtan till att få guida, hjälpa andra till ett bättre välmående samt att kärleken till yogan har bara blivit större och större. Hon är registrerad hos Yoga Alliance.

Utöver det har Ingela har gått en introduktion och 2 dagars grundutbildning i Gong hos Håkan Lagesson. Att spela Gong har blivit något som hon älskar, ljudet av vibrationen från gongen gör så mycket med vår kropp, själ och sinne.

Nästa steg för Ingela är att bli Mediyoga instruktör och då komplettera med basmedicin. Hon har tagit steget till att eva sin dröm; att arbeta enbart hälsa och välmående, genom yoga och guidning.

Ingelas kompetens

Ayuryogalärare E-RYT 200 timmar,
Yin yogalärare 50 timmar,
Diplomerad Tonårsyogaledare 12-16 år
Diplomerad MediYoga instruktör
Holistic Life coach, medial vägledning
Basmedicin
Projektledning

Catarina Hansson