Ingela Ludvigsson-Dupont

Om Ingela

Ingela Ludvigsson-Dupont är certifierad NLP Business Master Practitioner och har drygt 20 års erfarenhet av ledarskap från flera av Sveriges större koncerner. Efter att ha varit verksam som chef, projektledare och verksamhetsanalytiker, har Ingela en bred erfarenhet av medarbetarutveckling, ledarskapscoaching och organisationsutveckling.

I rollen som IT-chef för ett team med ca 30 medarbetare, fick Ingela förståelse för och erfarenhet av vad man kan uppnå med ett coachande ledarskap. Att ha detaljkontroll i ett stort team utspritt på tre orter, med olika team i teamet, och samtidigt behålla den framåtriktade överblicken är omöjligt. Lösningen blev att istället delegera, finnas till hands för de medarbetare som behövde stöd och fokusera på sådana frågor som krävde hennes delaktighet. Härigenom skapades ett mer naturligt arbetssätt, vilket sedan inspirerade Ingela att släppa chefsrollen för att istället hjälpa både individer och team att prestera bättre.

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva, att bidra till att människor presterar och mår bättre. Genom att hitta sin drivkraft och genom att identifiera vilket resultat man vill uppnå, kan man frigöra mer av sin inneboende potential.

Kontakt

e-mail:
ingelaludvigssondupont@

helhetsakademin.se

tel:

0705 – 15 81 85

Kontakta oss:
info@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Tisdag - torsdag: 10.00 - 16.00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.