Hanna Sandström

Om Hanna

Hanna valde att skola om sig till osteopat under tiden hon jobbade i centrala London på en designagentur med mycket kreativitet i högt tempo. Det var osteopatins naturliga syn på hälsa och vetskapen om kroppens egna förmåga att läka som inspirerade henne att byta väg. Att det dessutom är ett yrke där man jobbar på mycket personlig nivå med att hjälpa människor att må bättre, gjorde osteopatin till ett självklart val. Hanna utbildade sig i London på College of Osteopaths universtitetsutbildning och har en Bachelor of Science in Osteopathy.  

Hanna bodde i London under en längre tid och har haft chansen att jobba på flera privata klinker i London och även i Hong Kong på en multi-disciplinär klinik. Senast har Hanna behandlat patienter på en klinik i Edinburgh där hon hjälpt många kvinnor både under graviditeten och även med skador som uppstått under förlossningen. Det fantastiska med osteopati är att individen står i centrum och behandlingen anpassas därefter. Detta gör osteopatin till en effektiv och skonsam behandlingsform för alla åldrar.  Hanna behandlar även med kraniell osteopati som är en väldigt mild och subtil form av osteopati.

Efter många år utomlands så lockade Sverige, och Hanna bor nu med sin familj i Helsingborg. Hanna ser fram emot att fortsätta sprida kännedom om Osteopatins fantastiska lära, och att dela med sig av sin kunskap till nyfikna människor för att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar för en friskare kropp.

 


Hannas kompetens

Osteopat
Kraniell osteopat

e-mail: hannasandstrom@helhetsakademin.se
mobil: 076 – 762 49 06

Linda Bengtsson