Hanna Sandström

Om Hanna

Hanna Sandströms väg in i osteopatins värld gick via ett arbete på en designagentur i centrala London med mycket kreativitet i ett högt och krävande tempo. Det var osteopatins naturliga syn på hälsa och vetskapen om kroppens egen förmåga att läka som inspirerade henne att byta väg. Att det dessutom är ett yrke där man jobbar på en mycket personlig nivå för att hjälpa människor att må bättre, gjorde osteopatin till ett självklart val.

Hanna utbildade sig i London på College of Osteopaths universitetsutbildning och har en Bachelor of Science in Osteopathy. Eftersom hon var bosatt i London under en längre tid, har hon haft möjlighet att där arbeta på flera olika privata kliniker. Hon har dessutom arbetat i Hong Kong på en multi-disciplinär klinik, liksom på en klinik i Edinburgh där hon hjälpt många kvinnor under graviditet och med förlossningsskador.

För en osteopat står individen alltid i centrum och behandlingen anpassas därefter. Behandlingsformen är effektiv, skonsam och passar människor i alla åldrar. Hanna behandlar även med kraniell osteopati som är en väldigt mild och subtil form av osteopati.

Hanna har ett stort engagemang för att sprida kunskap och kännedom om Osteopatins fantastiska lära, och hon inspireras av att dela med sig av sin kunskap till nyfikna och intresserade människor för att man gemensamt ska kunna skapa bästa möjliga förutsättningar för en friskare kropp.

Hanna är även med i HelhetsAkademins Yogaskolas utbildningsteam där hon i yogalärarutbildningen Ayur Yoga RYT 200 är huvudansvarig för den teoretiska delen av anatomin.

Hanna Sandström

Kontakt

e-mail: hannasandstrom@helhetsakademin.se
mobil: 0767 – 62 49 06

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.