Christina Sandström Neméth

Om Christina

Christinas Sandström Neméths första kontakt med Ayurvedan var genom Wivi-Anne Nyberg som då arbetade på Aktiverum som ayurvedisk hälsorådgivare, massör och yogalärare. De ayurvediska råd som Christina fick gav ett gott resultat och ledde till en önskan om att själv fördjupa sig i Ayurvedans visdom. Första steget var en intensiv helgkurs efter vilken hon bestämde sig för att utbilda sig till Ayurvedisk hälsorådgivare. Christina har därefter utbildat sig på Mimers Källa i Götebor och på Ayurvedaskolan i Varberg.

Ayurvedan är en holistisk och individuell hälsolära som förmedlar kunskapen om att allt vi tar in och lämnar ifrån oss i form av mat, upplevelser, ljud, tankar och tal påverkar vår hälsa i grunden. Vad vi behöver, kan skifta från en tid till annan, såväl inom dygnets timmar som inom årets skiftande årstider. 

Christina har även påbörjat sin utbildning till Ayurvedisk massör och har i dag utbildning i Abhyanga, en massage som utförs med varm sesamolja och ansedd som en av de mest läkande och stressreducerande behandlingarna. 

Eftersom Ayurveda och Yoga är två syskonvetenskaper som lever sida vid sida, har Christina även utbildat sig till Ayur Yoga-lärare och dessutom påbörjat en utbildning i Ayur Yin. 

Christinas passion är att få vägleda människor in i hälsa och välmående på alla plan utifrån Ayurvedans visdom.

 

Christinas kompetens

Ayurvedisk Hälsorådgivare

Ayurvedisk massör

Ayur Yogalärare

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)