Annelie Andersson

Om Annelie

Annelie har sina rötter i småländska Hillerstorp där Gnosjöandans entreprenörskap lagt grunden till hennes karriär inom förpackningsbranschen där hon varit verksam i 17 år. Hon har stor erfarenhet av att med utgångspunkt i kundens affärsplaner och behov, skapa skräddarsydda lösningar som ökar lönsamhet och effektivitet. 

De senaste fem åren har hon i rollen som försäljningschef på helsingborgsföretaget Boxon coachat bolagets account managers att genom lyhördhet, nyfikenhet och mod göra enkla, tydliga och ansvarstagande vägval som leder till för båda parter vinnande affärsrelationer. 

Annelies resa mot ett delägarskap i HelhetsAkademin började hösten 2017 då hon själv drabbades av utmattningssyndrom. Det blev startpunkten för hennes egen, inre utveckling där inlyssnandet till kroppens och själens behov fick en större plats i livet. Vid samma tidpunkt blev hon rekommenderad att prova yoga och det var just på HelhetsAkademin hon för första gången kom i kontakt med Yin yoga. Tack vare den, lyckades hon skapa en balans mellan sitt driv i den krävande affärsvärlden och det kravlösa varandet i sig själv på yogamattan. Hennes starka tro på kroppens egen helande kraft i kombination med kunnig coachning från HelhetsAkademin, hjälpte henne till en ny och mer hållbar riktning i livet där förmågan att lyssna in vad kroppen behöver i stället för vad den vill blivit avgörande.

Just balansen mellan drivet och varandet är en tydlig och viktig del i hennes ledarskap, både för henne själv och för de människor hon coachat. Som ansvarig för bolagets Medarbetarhälsa, bygger Annelie vidare på sina stora och värdefulla erfarenheter av lyhört relationsskapande där varje individ i ett bolag eller organisation är unik, och därför också behöver unika, fungerande lösningar som leder till varaktig hållbarhet.

Pia Ståhle

Kontakt

e-mail: annelieandersson@helhetsakademin.se

tel: 0790-069575

Annelies kompetens

Coach inom försäljning
Mentor, ledarskaps- och affärscoach

 

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)