Annelie Andersson

Om Annelie

Annelie har sina rötter i småländska Hillerstorp där Gnosjöandans entreprenörskap lagt grunden till hennes karriär inom förpackningsbranschen där hon varit verksam i 17 år. Hon har stor erfarenhet av att med utgångspunkt i kundens affärsplaner och behov, skapa skräddarsydda lösningar som ökar lönsamhet och effektivitet. 

De senaste fem åren har hon i rollen som försäljningschef coachat account managers att genom lyhördhet, nyfikenhet och mod göra enkla, tydliga och ansvarstagande vägval som leder till för båda parter vinnande affärsrelationer. 

Annelies resa mot ett delägarskap i HelhetsAkademin började hösten 2017 då hon själv drabbades av utmattningssyndrom. Det blev startpunkten för hennes egen, inre utveckling där inlyssnandet till kroppens och själens behov fick en större plats i livet. Vid samma tidpunkt blev hon rekommenderad att prova yoga och det var just på HelhetsAkademin hon för första gången kom i kontakt med Yin yoga. Tack vare den, lyckades hon skapa en balans mellan sitt driv i den krävande affärsvärlden och det kravlösa varandet i sig själv på yogamattan. Hennes starka tro på kroppens egen helande kraft i kombination med kunnig coachning från HelhetsAkademin, hjälpte henne till en ny och mer hållbar riktning i livet där förmågan att lyssna in vad kroppen behöver i stället för vad den vill blivit avgörande.

Just balansen mellan drivet och varandet är en tydlig och viktig del i hennes ledarskap, både för henne själv och för de människor hon coachar.

Tjänster Annelie erbjuder

 

Coaching/Vägledning affärsmannaskap och utmattningssyndrom

Behöver du förstå och utveckla ditt affärsmannaskap? Vill du göra det på ett sätt som håller dig så långt från stress som möjligt? Behöver du få inspiration kring prissättning, löneförhandling eller bara boosta ditt kunnande med idéer kring målsättning, driv och hållbarhet?

Oavsett om du är man eller kvinna så finns det aspekter i affärslivet som bara är och som vi behöver förhålla oss till. Det är skillnad, vare sig vi vill eller inte. Vi behöver förhålla oss till det, det gör vi tillsammans.

Kanske har du drabbats av utmattningssyndrom och är på väg tillbaka in i arbetslivet. Du behöver någon som varit med om samma sak, som tagit sig igenom stålbadet av utmaningar och som kan bekräfta dig där du befinner dig och ge dig det du behöver för att komma vidare just här och nu?

Erfarenheten blandat med inlyssnande, målmedvetenhet, klokskap och ett gott hjärta kan leda dig rätt i djungeln av alla måsten livet bär med sig.

Kom och utveckla dig! Första mötet kostnadsfritt för kartläggning om vad du behöver stöd i och om/hur vi kan hjälpa dig att ta kliv framåt inom dig.

Pia Ståhle

Kontakt

e-mail: annelieandersson@helhetsakademin.se

tel: 0790 – 06 95 75

Annelies kompetens

Account Management

Ledarskap

Affärsutveckling

Personlig utveckling

Mentorskap

Ayur Yin yoga


 

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)