Anders Skoog

Om Anders

Anders Skoog är i grunden brandman, ett fysiskt krävande arbete som tidigt gjorde honom intresserad av träning, rehabilitering och förebyggande behandlingar. För 20 år sedan utbildade sig Anders till certifierad massör på Hälsoteket i Malmö.

På HelhetsAkademin arbetar Anders som djupvågsterapeut och som medicinsk laserterapeut. Djupvågsbehandlingen Swedish Fascia Vibes är en ny behandlingsmetod av fascian, eller bindväven som det också heter, och som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och avslappning, lindrar smärta och spänning, förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet.

Den medicinska laserbehandlingen är kliniskt prövad sedan 1960-talet och det finns ca 4 000 publicerade studier av dess effekter på celler i både människor och djur. Behandling med laser syftar till att stimulera kroppens egna förmåga att läka med hjälp av ljusvågor. Det gör lasern till ett utmärkt komplement till övrig behandling vid smärta, svullnad, läkning efter operation och akuta besvär som stukningar och smärtsamma inflammationer.

Anders Skoog

Kontakt

e-mail:
andersskoog@helhetsakademin.se
Tel: 0762-928005

 

Anders kompetens

Massageterapi
Djupvågsterapi
Medicinsk laserterapi

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)