Tina Ikonomidou (Amrita Gopal Kaur), ägare

Om Tina

Tina, VD och ägare av HelhetsAkademin AB, är en person som lever i ständigt bejakande av livet, beteende, kommunikation och inre utveckling. Hennes gåva är att se och lyfta fram kärnan och själen i människor, grupper och organisationer. Hon ser det outtalade och vågar spegla det hon ser och hör. Det är hennes genuina passion för människans inre och yttre liv som har lett henne till att under mer än 15 år arbeta med utveckling på olika sätt; själslig, personlig och arbetsrelaterad.

Redan som tonåring började hon med yoga och meditation, utforskade sina spirituella gåvor och öppnade upp för sitt klarseende. Hennes intresse för att förstå människans och gruppens beteende tog henne till att studera beteendevetanskap/organisation/ledarskap under 4 år. Den mentala förståelsen räckte inte, utan Tina ville förstår genom att uppleva.  Hon ägnade 2 år till att fördjupa sig genom att utbilda sig till kundaliniyoga- & meditationslärare. Hon har nyligen avslutat 1,5 år på Osho Risk där hon fördjupat sig i upplevelsebaserad terapi både för egen del och för att fördjupa sitt arbete. 

Tina har arbetat med samtal sedan 2003 och har under åren utbildats sig inom flera olika samtalsmetoder så som; MI, lösningsfokuserad samtalsmedodik, coaching, KBT grundutb. (fokus ångest/depression), Oshoterapi.

Hennes förmåga att transformera människor öppnade naturligt upp för att hon började arbeta med grupper; ledningsgrupper, chefsgrupper, arbetsgrupper och privata grupper på retreat. Nästa steg tog henne till att utbilda och föreläsa för att där åter utveckla och inspirera människor.

Självledarskap & organisationsutveckling

De senaste 11 åren har Tina ägnat åt att låta den inre resan gå hand i hand med ledarskap och organisationsutveckling, både som chef/ledare och genom att även utveckla och utbilda andra medarbetare/chefer, grupper och organisationer. Hon har utbildat hundratals chefer/medarbetare i kommunikation, förändring, mål och visionsarbete. Dessutom föreläst/er hon om balans i livet, hälsa och arbetslivstil på företag och inom kommuner.

I sitt arbete sammanflätar hon sin strategiska chefserfarenhet, lärdomarna av många 100-tals coachingsessioner, medvetandegörande tekniker som yoga, meditation, energiarbete och sin intuitiva förmåga. Sin akademiska bakgrund har hon med både en fil.kand och fil.mag. inom beteendevetenskapen med inriktning på organisation, ledarskap, psykologi/beteende och mångfald.

Tinas kärlek för det inre arbetet och resan har tagit henne till att utforska shamanska perspektiv och terapeutiskt arbete genom kombinationen av västerländsk psykologi och österländs meditation.

 

Tinas kompetens

Organisationsutvecklare
Ledarskaps- och personalutvecklare
Chefscoach 

e-mail: tinaikonomidou@helhetsakademin.se
mobil: 0736 – 37 70 30

Tina Ikonomidou