YogaResa – Livets yoga på Bali

Bland Ubuds vackra risfält får Du möjlighet till att landa i dig själv, med en omgivning som speglar stillhet och lugn blir det lättare att rikta fokus inåt.

Grundpelaren under retreatet är yogan, där den mer fysiska yogan – Ayur Yogan – kombineras med den mer återhämtande Yin Yogan. De båda formerna kan vara utmanande på sitt sätt, men även frigörande. Syftet med kombinationen är att möta kroppen och sinnet på olika sätt och utforska i hur vi kan nå välbefinnande i vår fysiska kropp, samt vår emotionella kropp och energikropp. Förutom denna grundpelare ges även utrymme att utforska i detta på andra vis, bland annat genom akrobatisk yoga, meditation, samtal, föreläsningar och andra övningar.

Ge dig själv en resa där Ditt välmående är i fokus. En resa där kroppen, sinnet och anden får uppmärksamhet med en strävan att nå balans dessa emellan.

Två lärare med liknande yogabakgrunder och olika långa erfarenheter erbjuder en trygg och samtidigt nytänkande undervisning. Wivi-Anne och Alexandra, mor och dotter, är båda utbildade i Ayur Yoga och Yin Yoga och har valt denna kombination för att de anser det ge ett helhetstänk till människans väg till balans och hälsa.

Retreatet hålls på Dragonfly Village i Ubud, Bali. Här bor du spartanskt och naturnära i en delad bungalow, där produkterna och materialen i rummen är noga utvalda och av organisk standard. Njut av naturen bland risfälten, av fritiden där du kan uppleva saltvattenpool och örtångbastu, samt möt dig själv på mattan i ett vackert yogashala med utsikt över den skirande grönskan!

Namasté
Wivi-Anne Nyberg & Alexandra Maliganis

 

Pris, när och var?

Pris: 13 900 kr exkl. flyg och flygtransfer. Anmälningsavgift. 2800 kr för att garantera din plats.

16 – 23 februari 2019
Ubud, Bali

Sista bokningsdag 15 december, 2018

Information

Försäkring: rese-, sjuk- och olycksfallsförsäkring ombesörjer deltagaren.

Anmälningsvillkor utvecklingsresor