Yoga workshop med Ulrica Norberg

 

Dynamisk YOGA

SOULSTRETCHING /Align from within

Under denna flödande Vinyasaklass undersöker vi vilka möjligheter som finns under huden samt flödar igenom olika logiska tekniker för att låsa upp spänning som hämmar vår utveckling mot att komma åt vår potential som människa. Vi arbetar klokt igenom de olika momenten med att integrera stabilitet/ mobilitet (Ha vs Tha) i rörelse och sk. Alignment (hållningsteknik).

Genom rytmiska toner, stora och djupa andetag och intelligenta och spännande rörelsesekvenser väcker vi kropp, sinne och själ och låter dem vävas samman in i en större klarhet och kraft för att tända mer av vår livsgnista. Du kommer svettas, beröras, utmanas och frigöra en massa energi som lämnar dig vibrerande och lugn mot slutet av klassen. Passet kulminerar i en längre avspänning och avslappning.

Paus

Föreläsning
Ulrica har studerat Pranayama i över 20 år och i augusti 2018 kom hennes bok ANDAS –Livet händer mellan två andetag- ut och har redan blivit en bestseller. I denna bok beskriver hon andningens kraft och varför yoga hyser så stor vikt vid andning, hur vi kan blir friskare av att andas bättre, bli mer fokuserade, starka och kreativa. Ulrica delar med sig av sin egen resa samt berättar om senaste forskningen om andning.

ÅTERHÄMTANDE Yoga klass
Sweet Surrender – Moving into stillness.

Välkommen till en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen. Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning. Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; sk. Yinyoga. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget, frigöra kraft, öka cirkulation och frihet i sinne. Om och om igen. Från en position till en annan. En meditation i rörelse. Klassen avslutas med meditation.

BIO:
Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder och individualitet och brinner för att se människor växa.

För att hitta sin passion och potential, behöver man gå inåt och skala av det man tror sig vara och måste utge sig för att vara. Detta med hjälp av rörelse, stillhet, reflektion och skapande.

Ulrica är dramatiker, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Med hela världen som arbetsfält, reser hon runt och utbildar och inspirerar via olika workshops, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat över 500 yogalärare i världen.

Web: www.ulricanorberg.se
instagram: ulricanorberg


Information

Datum: 190728
Tid: 14.00-19.00
Pris: 895 :-

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Avgiften betalas senast 1 vecka före start.

Lärare

Ulrica Norberg