En 2 timmars fördjupande workshop inom Yin Yoga som ger en rikare upplevelse jämfört med ett normalt veckopass. Ett utmärkt sätt att avsluta veckan som varit och samtidigt ladda upp för helgen som kommer.

Vi inleder med en längre avslappning för att hitta stillhet och den sinnesstämning där yogan fungerar som bäst, där vi känner klarhet i nuet. Därefter utför vi yin-positioner i ett lugnt och kontrollerat tempo.

Varje workshop kommer att ha sitt eget tema men gemensamt för dem alla är att de, jämfört med vanliga veckopass, kommer att ha längre hålltider samt att koncentrationen av utmanande positioner är högre. Givetvis gäller även här att vi utgår från oss själva och våra egna unika förutsättningar, vi lägger ribban och våra förväntningar på en realistisk nivå, inga yttre krav eller ideal. Du som deltagare styr även nivån av intensitet; skulle en viss position vara alltför krävande kan man välja att inte gå fullt så djupt, avsluta tidigare eller göra en lättare variant när sådan finns.

Vi avslutar med ytterligare en längre avslappning, smälter upplevelsen till fullo och är sedan redo att med förnyad energi ta oss an livet och världen.

Välkommen på en workshop djupt i dig själv!

 

Information

Datum: 18/9, 6/11
Tid: Fredagar 16.30-18.30
Pris: 375 kr

Anmälan är bindande.

Bokning: www.helhetsakademin.se

Yogalärare

Jonas Thoor

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)