Yin-Extra – Morgon

En 2h Yin-workshop med tidig start för att dra nytta av den stillhet som morgonen har i sig. Dessutom lägger vi en fin grund för dagen, mer energi, rörlighet och inre balans är goda följeslagare under resten av lördagen.

Vi inleder och avslutar med längre avslappningar, däremellan utför vi ett antal traditionella Yin-positioner. Ibland kommer ovanligare och mer exotiska varianter, det lilla extra, att presenteras som frivilliga alternativ. I vanlig anda jobbar vi kravlöst efter egen förmåga mot våra individuella gränser. Mycket fokus läggs på att lugnt och behärskat ta sig in i positionerna, med mer fysiskt aktiv guidning för de som önskar. Hålltiderna kommer att ligga på 3-5 min, beroende på position, varje pass syftar till att vara så kroppsligt heltäckande som tiden tillåter.

Tillsammans utforskar och utvecklar vi det som Yin har att erbjuda: ökad energi, rörlighet och kroppsmedvetenhet, stärkta leder, ett harmoniskt och stresståligt sinne. Dessa och flera.

Varmt välkomna!


Information

Datum: 190316
Tid : Lördagar kl 8.30 – 10:30
Pris: 250kr/person/tillfälle

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart.

Yogalärare

Jonas Thoor

16/3

Boka