Yin och Restorative Yoga

Under vintern/våren fortsätter Petra och Marks populära yin & restorativepass på fredagseftermiddagarna. Under två timmar får du uppleva en djup avslappning och återhämtning för både kropp, sinne och själ, vilket ger dig en skön avslutning på veckan och en fin start på helgen. Passen innehåller guidad meditation, mindfulness, gongavslappning och dofter för att hjälpa dig blicka inåt, hämta kraft och energi.

I yinyogans positioner frigör du eventuella spänningar och hjälper kroppens bindväv (fascia) att mjukna och bli mer elastisk. Du ökar energiflödet och välbefinnandet. I Restorative-positionerna stöttar vi kroppen med filtar, bolster och kuddar  och tillåter den att återhämta sig, vila och bara vara.

Du blir omhändertagen, kan sakta ner och släppa alla krav och måsten. Ingen prestation, inget “görande”. Yin och Restorative passar alla och du behöver inte ha yogat tidigare.


Information

Fredag 5 april 2019 kl 16:30-18:30
Fredag 3 maj 2019 kl 16:30-18:30

Investering: 375kr/ klass. Avgiften betalas senast 1 vecka före kursstart, via onlinebetalning eller faktura.

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Yogalärare

Petra Henderson

5/4

 

Boka

3/5

 

Boka