Workshop i armbalanser och inversions

 

En workshop för dig som vill utforska mer i denna världen upp & ner!
Genom kraftfull yoga och genomgång av tekniker bygger vi upp inför att på ett lekfullt men också säkert sätt vända upp och ner på systemet. Bjuder in kraft genom yogapositioner och känner in viktfördelning, balans, tillit och lekfullhet genom armbalanser för att förbereda inför inversioner såsom huvudstående, underarmsstående och förberedande tekniker inför handstående.
En stund av lekfullhet, kraftfullhet, styrka, balans, tillit, nyfikenhet – allt på en och samma gång! Vi vänder upp och ner på systemet (vilket har väldigt välgörande effekter för oss) och gör övningar själva och tillsammans för att hitta det stöd vi behöver på vår resa just nu in i inversionernas värld!
Denna workshop är med Alexandra Maliganis som är yogalärare sedan snart fyra år och som har stort intresse för Acro Yoga (akrobatisk yoga) och andra utmanande och lekfulla yogaformer.

Information

Datum: 190504 Tid:13.30-16.00 Pris:295:- ~ För dig som har gått Ayur Yoga-yogalärarutbildning för Wivi-Anne ges denna workshop på rabatterat pris – 195:-, maila i så fall Alexandra för att ta del av rabatterat pris vid bokning. Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Avgiften betalas senast 1 vecka före start.