”Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det.” 

För hela kroppen – Under denna Viryayoga masterclass utforskar vi kroppens rörelsepotential i medvetna och dynamiska förflyttningar som stärker, utmanar och dansar din kropp. Under klassen kommer du få en känsla av att alla delar av kroppen får vara i fokus, precis som de förtjänar. 

Den långa vilan – Som avslutning kommer du, under ca 30 min, guidas in  i en djup meditation och avslappning med hjälp av Yoga Nidra – “Yogisk Sömn”. Det enda du behöver göra här är finna en position för att luta dig tillbaka, mjukna och lita på att kropp och sinne tar emot vad de behöver. Du kan vandra på den smala stigen mellan sömn och vakenhet och återvända med ett glasklart sinne.

 

Information

Datum: 11/12, 5/2 
Tid: 17.30 – 19.30
Pris: 375 kr

Anmälan är bindande 1/mån innan start och betalas online eller faktura senast 1 vecka innan start. 

Frågor: marialejon@helhetsakademin.se

Yogalärare

Maria Lejon


Kontakta oss:
info@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Tisdag - torsdag: 10.00 - 16.00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.