Mindfulness

Beskrivning

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som motverkar oro, stress och ökar din livskvalitet”

Denna kurs är baserad på det vetenskapligt beforskade och effektiva Här & Nu-programmet. Det är för dig som vill lära dig mer om medveten närvaro, eller mindfulness, och börja använda verktyg i vardagen, som hjälper dig att hantera stress och andra utmaningar. Träning i mindfulness har visat sig minska oro, leda till bättre sömn, ökad koncentrationsförmåga, bättre mående, mer glädje och ökad livskvalitet.

I en liten, sluten grupp får du, om du vill, möjlighet att dela dina reflektioner och erfarenheter med andra och samtidigt ta del av deras tankar, tips och perspektiv. Det bidrar till både trygghet, glädje och stöttning att uppleva och göra denna personliga resa tillsammans.

Vi träffas vid 8 tillfällen à 1,5 timme. Kursen innehåller genomgångar om bl a stress, övningar, meditationer, diskussioner och samtal. För bästa effekt bör du vara redo att göra enkla övningar på egen hand (ca 20 min/dag) där du följer ett färdigt program.

Kursledare:

Petra Henderson är legitimerad lärare, certifierad yogalärare och diplomerad kroppsterapeut. Hennes dröm är att skapa ett hållbart liv för sig själv och andra. Mindfulnessträningen är en viktig del i hennes dagliga liv, för hälsa, balans och inre lugn.

Petra är diplomerad mindfulnessinstruktör på Mindfulnesscenter AB, ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness, av och med Dr Ola Schenström.

För anmälan, mer information eller frågor: maila: petrahenderson@helhetsakademin.se eller ring 0730-514785

 

Information

Datum: 2020-03-17
Tid: 8 tisdagar 18.00-19.30

Pris: 3395kr (+744kr för e-kurs/494kr för CD)

Kursstart: 17/3 – kursslut: 5/5

Grupp: ca 8-10 (minst 5 deltagare)

Sista anmälningsdag: 3/3

Early bird 10% rabatt till den 29/2

Mindfulness räknas som friskvård.

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka; därefter är din bokning bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart med kort eller onlinebetalning. Hör av dig om du vill ha faktura. Påbörjad kurs återbetalas ej.

Utbildare

Petra Henderson

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)