Mind Recovery

Människokroppen har en inneboende läkningsförmåga. Den vill läka sig själv vid en fysisk skada och den vill hitta ut ur en emotionell obalans. Redan som barn får vi olika emotionella törnar. En del av dem kan vara så starka att de påverkar oss för resten av våra liv. De kan orsaka rädslor och fobier, de kan ge upphov till fysiska men och de kan dyka upp när man minst anar det. Så länge som vårt system är påverkat av en emotionell störning, kan inte kroppen tillräckligt effektivt återskapa en balans. Alltför ofta skapar en sådan obalans ett dåligt mående helt i onödan.

Med Mind Recovery skapas en förståelse för hur sinnet, känslorna och kroppen påverkar varandra. Metoden erbjuder också ett antal tekniker som genom att återställa balansen i kroppen, möjliggör för kroppens egna självläkningssystem att börja fungera naturligt av egen kraft. Mind Recovery-terapeuten hjälper klienten att hitta minnen och känslor där det finns något slags obalans för att sedan på olika vägar återskapa balans och trygghet. Därefter tar kroppens självläkningsmekanism över själva läkningen. När klienten kommit åt grundorsaken till varför man mår dåligt, behövs inte ytterligare behandlingar.

Behandlingsformen har mycket framgångsrikt hjälpt människor med oro, rädslor, ilska, ångest, fobier, sömnproblem, nervositet, stress, allergier eller som plågas av olika traumatiska upplevelser. Även vissa fysiska symptom kan lindras med Mind Recovery.

Pris

Mind Recovery
Pris: 1250 kr
Längd: 3 timmar

Mind Recovery Återbesök
Pris: 1250 kr
Längd: 2 timmar

Kontakta oss:
info@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Tisdag - torsdag: 10.00 - 16.00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.