Ljudens magiska kraft

 

Välkommen till en härligt inspirerande och upplyftande dag med mantrasång och levande musik!

Mantran är en central och viktig del av Kundaliniyogatraditionen och denna dag får vi besök av Har Dyal – Annki Warberg Landahl & Klas Landahl – yogalärare och musiker från Stockholm Kundaliniyogacenter som delar sin musikglädje, hängivenhet och kunskap inom detta område.

13:00-15:00 WORKSHOP – LJUDENS MAGISKA KRAFT
Lär dig mer om mantran, ta del av yogisk visdom och förståelse om hur de fungerar och hur du kan göra din chanting mer effektiv och djupgående. Teori och praktik i en härlig blandning.

16:00-18:00 MANTRAKONSERT & KIRTAN
Att chanta mantran är Bhakti yoga – hängivenhetens yoga. Det tar oss rakt in i hjärtat och har en djupt avslappnande och upplyftande effekt på oss. När vi sjungit infinner sig en skön stillhet, en inre klarhet och en positiv känsla. Denna eftermiddag delar de bl.a. mantran från sitt nya album – du är välkommen att både lyssna och sjunga med.

Inga förkunskaper krävs, du är varmt välkommen precis som du är.

OM LÄRARNA
Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl bor och verkar i Stockholm. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.

Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige. De har precis släppt skivan, ”The Heartbeat of We”, med vackra mantran ur Kundaliniyogatraditionen.

Välkommen på en vibrerande mantradag i härligt yogiskt umgänge!


Information

Datum: 190525

Tider:
Workshop: 13.00 – 15.00
Mantrakonsert & kirtan: 16:00 – 18:00

Priser:
Workshop: 275 kr
Mantrakonsert: 275 kr (barn 8-18 år är välkomna gratis)

Hela dagen – workshop, konsert & kirtan:
EARLY BIRD  tom 190414: 400 kr
Ordinarie pris: 495 kr

Plats: Helhetsakademin Helsingborg

Lärarna

Annki Warberg-Landahl
Klas Landahl

Workshop

Boka

Konsert & kirtan

Boka