Välkommen på workshop med djupavslappning i fokus!

Under denna workshop utforskar vi med hjälp utav ljud och helande vibrationer för att komma ner i varv och in i djup avslappning. Avsluta din vecka med denna återhämtande stund och bjud in helgens vila och lugn! 

Gongavslappning är mycket kraftfullt och det sägs att tjugo minuters gongavslappning kan likställas med fyra timmars sömn. Under denna workshop får du möjlighet att ta emot en lång stunds avslappning, för att på riktigt ladda batterierna och ge dig en stund utav ’varande’. 

Förutom vibrationerna från gongen tar Alexandra även hjälp utav klangskålar, shantispel, hapi drum, tibetanska pinglor och mantra eller sång. Allt för att du ska kunna ta emot en stunds avslappning och med det – läkning. Att ge både kroppen och sinnet stillhet och vila är en förutsättning för att läkning ska kunna ske. 

Workshopen bjuder även på information om gongavslappning och att använda det som verktyg för återhämtning och läkning. Innan avslappningen och meditationen välkomnas även en kort stund yoga för att ge kroppen lite rörelse, innan stillhet. 

Kom som du är, och ta emot det som ditt system behöver ta emot! 

Varmt välkommen! 

 

Information

Datum: 27/11

Tid: 17.30 – 19.30

Pris: 375 kr

Yogalärare

Alexandra Maliganis

Kontakta oss:
info@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Tisdag - torsdag: 10.00 - 16.00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.