Kundaliniyoga & Gong Retreat – vägen till  ditt hjärta

 

En helg tillägnat öppnandet av våra hjärtan genom yoga, meditation, mantra och helande vibrationer och ljud från gong, hang, trumma och didjeridoo. Vi kommer arbeta med våra baschakran; ta oss ner i  våra rötter, in i vårt kreativa flöde, upp till vårt kraftcentrum för att sen blomma ut i vårt hjärta. Möta det som vilar, gömmer sig och längtar i våra hjärtan.

Ljudresor kommer integreras och kombineras med kundaliniyoga, meditation, rörelse och avslappning. Genom meditation och mantrasång tar vi oss djupare ner och in i oss själva. Vi grundar oss, skapar flöde, släpper taget och öppnar upp för att leva livet från mod och kärlek. Vägen dit tar oss genom att möta rädslor, förlåta oss och känna självkärlek.

Under helgen kommer vi prata om chakran och deras egenskaper, hur vibrationer från gongen och mantran påverkar oss, samtala  och dela våra insikter och upplevelser. Välkommen att njuta av en helg på väg hem till ditt egna hjärta!

Innehåll

Kundaliniyoga, yoga, mantra, meditation, ljudresor/healing, hjärtceremoni. Samtal kring gongen och dess vibrationer Samtal kring chakran och deras egenskaper. Samtal och delning. Boende i delat boende med  vegetarisk kost

Yogalärarna
Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson  är båda kundaliniyoga-  och meditationslärare som själva har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg.

Håkan har specialiserat sig på gongen och dess helande vibrationer.  Han spelar även afrikansk trumma, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker.

Tinas passion är själsperspektivet i yogan. Den inre rösten som vi hör i meditationen, i rörelsen och känner i mantrasången. Hon tycker det är spännande hur yogan visar på våra inlärda beteenden, vår  inre kommunikation och samarbete, samt kroppens förmåga att tala.


Praktisk Information

Datum: Nytt datum kommer
Tid: Ankomst fredag kl 16.00, hemresa söndag 16.00
Plats: Ecotopia på Österlen http://www.ecotopia.se/
Pris: 3 495 kr, enkelrumstillägg 395 kr
(inklusive vegetarisk kost och boende i 2/4 bäddsrum, vissa rum har delad wc/badrumsavdelning)

*Datum enligt önskemål för slutna grupper

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart.