Kundaliniyoga

För dig som är ny inför kundaliniyogan har vi en genomgång i de viktigaste grunderna vid första träffen.

För dig som utövat kundaliniyoga över en tid finns det nu möjlighet att ta din praktik till nästa nivå under denna 8 veckors kurs.

Under dessa veckor kommer vi tillsammans att dyka lite djupare i kundaliniyogans magiska skattkista av tekniker och metoder. Vi kommer att utforska vad som händer i oss under en mer regelbunden och kontinuerlig praktik. Det kommer finnas möjlighet för dig att praktisera hemma mellan träffarna. Vi kommer att varva teori med praktik. Allt för en djupare förståelse av oss själva och kundaliniyogans effekter i vårt BMS system. (Body Mind Spirit).

 

Om Kundaliniyoga

En av de äldsta kända yogaformerna. Kundaliniyogan blev tillgänglig för västvärlden på 60 talet.

Yogi Bhajan en indisk yoga mästare vars mission och kall var att sprida denna yogaform till mänskligheten tog dessa tekniker med sig till väst (närmre bestämt USA). Kundaliniyogan med sina enkla tekniker och kraftfulla effekter skulle bli tillgängligt för så många människor som möjligt. Tiden vi lever i kräver ett stabilt sinne och ett starkt nervsystem, detta visste Yogi Bhajan.

Han refererade till kundaliniyogan som hushållsyoga. Med detta menade han att alla ska kunna utföra yoga……ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Kundaliniyogan ska du kunna implementera i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.

I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.

Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du får en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Du lär känna dig själv på djupet. Du skapar balans mellan anspänning och avslappning, en balans i ditt nervsystem. En mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.

Kursinformation

Datum: 2020-02-05

Tid: 19:15 – 20:30 

Pris: 1 276 kr

Plats: Helhetsakademin i Helsingborg

Investering: 1595:- / 8 ggr

Första kursen erbjuder vi 20 % i rabatt. Då betalar du 1276:-

Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet såväl nya som gamla yoginis/yogis/ Atma Devpreet Kaur Nilsson

Kursledare

Atma Deevpreet Kaur Nilsson