Introkurs i Yoga

 

Är du nyfiken på yoga men aldrig yogat förut eller vill du lära dig grunderna bättre?

Då är denna kursen för dig!

Du behöver inte ha några förkunskaper i eller om yogan. Det kommer du att få lära dig under kursens gång tillsammans med mig.

Vi kommer att gå igenom grundläggande yogapositioner. Positionerna kommer att repeteras vid varje tillfälle och du får hjälp med justeringar av yogaställningarna om de behövs. Andningen och andningsövningar kommer att flätas samman i yogan. Vid varje klass avslutas det alltid med en skön avslappning.

Under kursen kommer jag att sammankoppla yogans historia och filosofi.

Vi kommer att yoga i en sluten grupp på 12 personer vid 8 tillfällen.

 

Kursledare: Ingela Larsson är utbildad Ayuryogalärare E-RYT 200 timmar, Yin yogalärare 50 timmar, Tonårsyoga ledare 12-16 år, MediYoga instruktör. Holistic Life coach, medial vägledning

Ingelas vision är att alla människor har rättigheter att må bra. Ingelas motto är att alla kan yoga efter sin kropp och förmåga. Hon har förmågan att se var i livet varje människa står och hantera efter det.


Kursinformation

Startdatum: 190907
Dag & tid: 8 lördag ar kl 9.15-10.15
Pris: 1395 kr.

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart.

Yogalärare

Ingela Larsson