Grupp för återhämtning 

 

Vi inleder denna kurs med samtal kring vad som sker vid utmattningssyndrom och förståelse för var du befinner dig just nu. Utifrån detta fortsätter vi med att samtala kring livsstil, vanor och hur du kan finna större balans i livet för att undvika stress och anspänning. Därefter går vi igenom och praktiserar olika verktyg för att öka din medvetenhet om hur du kan skapa nya vanor för ett högre välmående och därmed leva ett mer harmoniskt liv.

Yoga är ett verksamt redskap att använda när du drabbats av utmattningssyndrom. Yogan bidrar till att du får ökad medvetenhet om din kropp, din inre hälsa och dina vanor. Genom att yoga varsamt, meditera och fördjupa din andning hittar du lugn och större balans i ditt varande.
Kursen innehåller, förutom föreläsning och samtal, yoga (både fysisk och mental), nedvarvning, avslappning, meditation samt andningsövningar.
Kursledare:
Ewa Hellberg (leg. psykolog), håller i inledande förståelse för utmattningssyndrom och stress, sömnproblematiken och låg självkänsla.
Ingela Larsson (yogalärare), guidar er in i lugn meditativ yoga, olika andningsövningar och ger förståelsen för vikten av avspänning.
Wivi-Anne (yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare), ger dig förståelse för hur du finner bättre balans i livet samt hur du genom fysisk yoga får en välmående kropp och ett harmoniskt sinne.

Kursinformation

Startdatum: 191003
Dag: 8 torsdagar, kl 16.00-17.15
Pris: 1695 kr, med FaR 1495 kr (ange vid bokning)

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart.