Förbered födseln

 

Välkommen till ett unikt tillfälle att tillsammans förbereda er bebis ankomst. Ni deltager som par i kursen för att få verktyg och kunskap, både teoretiskt och praktiskt, som skapar tillit till varandra och vägen mot en större familj.

Kursen leds av Maria Lejon som är utbildad i både gravidyoga och MammaMage. Hennes kurser är välbesökta och uppskattade, mycket tack vare den tillåtande miljö hon skapar tillsammans med deltagarna.

Med på kursen finns också Clas-Olof Kronogård. Clas-Olof har jobbat som förlossningsläkare i över 20 år och är passionerad och engagerad både i yoga och kvinnors inneboende kraft vid förlossningen.

Kursen följer er som deltagares önskemål och det finns stort utrymme för frågor. Vi går igenom förlossningsförloppet, sammankopplat med andnings- och avslappningsövningar, pratar smärtlindring, förlossningspositioner och fikar.

Varmt välkomna!

”Äntligen var vi i ett sammanhang med andra gravida par då min engagerade man kunde ställa alla frågor han hade”
Rebecka

”Jag och min partner blev djupt berörda när vi andades ihop. Vilken speciell känsla” Emmie


Kursinformation

Kursstart: 190512
Tid: kl 14-16
Pris: 550:-

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före start.

Kursledare

Maria Lejon
Maria är utbildad hos MammaMage.