MeditationsRetreat – vem är jag?

 

Ett tysthetsretreat för dig som har mediterat tidigare och vill gå djupare in i din meditation och utforskandet i vem du är när skalen faller. Du kommer få verktyg för att gå djupare in i dig själv genom olika former av meditation. Det kommer bli ledd meditation, mantrameditation (i tystnad), tyst meditation och meditation till ljudhealing.

Vi kommer inte använda det verbala språket för kommunikation, utan ägnar dagen till att lyssna till den eventuella inre dialogen genom tankar och känslor. Genom vår meditation låter vi även den dialog mjukna så vi kan lyssna in vad som finns under det.

Detta är en held dags dag för att gå djupare in i dig själv.
Vi avslutar med verbal delning om det finns ord som vill uttryckas.

Du har möjlighet att få stöd i din egna meditation efter retreatet genom enskilda sessioner som kan vara fokuserade på meditation och/eller samtal. Se nedan paketmöjligheten.

 

Retreatet innehåller:

  • introduktion om meditation
  • verktyg för djup meditation
  • meditation
  • ljudhealing
  • reflektion
  • tystnad
  • slutdelning

 

Lärare: Gopal – Tina Ikonomidou
Gopal – Tina Ikonomidou är bland annat utbildad kundaliniyoga-, meditationsyoglärare, coach och gongterapeut. Hon arbetar med individuella sessioner, par och grupper där hon stödjer människor att gå inåt för att uppleva essensen av sig själv och på vägen lära känna de lager av personligheten, tankar, känslor, sår och försvar som visar sig. Det är denna väg hon även vandrar för egen del. Det är hennes passion att utforska det inre livet och den enkelhet men även komplexiteten det är att vara människa.

Du är hjärtligt välkommen!

Praktisk Information

Pris: 900 kr inkl te och frukt (ta med mat)
Pris inkl 2 enskilda sessioner (online) á 60 min  2300 kr
Datum: 181118, kl 11.00 – 17.30
Plats: Bastena 257, Våxtorp

Ta med: yogamatta, filt, kudde

Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Lärare

Tina Ikonomidou
0736-36 70 30