Barnyoga, 3-6 år

 

 

Under 40 minuter får barnen en härlig yogastund, där dom får möjlighet att stanna upp och känna efter hur det känns i kroppen. Att få röra på sig, bli sedd och att få vara precis som man är, är mycket viktiga behov för alla barn.
Under yogapasset får barnen följa med Linda och yogahumlan Hanna på äventyr.

Under äventyret träffar vi hundar, elefanter, ormar, fjärilar och andra djur som vi härmar genom yogapositioner. Barnen övar balans, kroppskännedom, koncentration, avslappning, andning och även att lyssna på och utföra instruktioner. För barn i åldern 3-6 år utgår vi från lek och att ha en kul stund ihop. Helt utan prestation då fokus ligger på att må bra i både kropp och sinne, varva ner och använda kroppen fysiskt – samtidigt som fantasin får spelrum!
Vi avslutar äventyret med avslappning och barnen blir härligt avslappnade under en filt. 
Hela yogapasset avslutas med sång.

Linda är mamma till två barn 7 och 9 år och att vara en förebild för dem och andra barn ligger Linda extra varmt om hjärtat. Första utbildningen till Barnyogainstruktör, var för Anna Andrén, Neoteric AB våren 2015. 
Vidareutbildning “Yoga i förskolan” våren 2016.

Våren 2017 gick Linda Terapeutisk barnyogautbildning grundkurs för Yogabolaget Kids, Cecilia Hedström, och hösten 2017 fördjupningskursen. Hösten 2018 Tonårsyoga grund, Yogaträdet


Kursinformation

Startdatum: 3 september
Dag/tid: 8 st tisdagar kl 17.00-17.40
Pris: 960 kr 
(10 % syskonrabatt)

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande. Kursavgiften betalas senast 1 vecka före kursstart.

Vid frågor kontakta kursledare Linda Ydén lindayden@helhetsakademin.se

Kursledare

Linda Yden