Ayurvedisk hälsorådgivning

 

Ayurvedisk rådgivning är ett livsstilscoachande samtal med ayurvedans flertusenåriga lära som utgångsläge. Inom ayurvedan anser vi att vara i balans på alla plan leder till ett liv fritt från sjukdom. Det är när balanser rubbas som symptom uppstår. Dess symptom ger oss insikt i vad som behöver balanseras för att leva ett fortsatt friskt liv.

Vid en ayurvedisk hälsorådgivning ställs en anamnes (diagnos) i huvudsak genom samtal och genomgång av kroppen; pulstagning, bedömning av hud, hår, naglar. Detta ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser som vi söker återfinna balansen i. Det gäller var du står idag, hur du mår, vad som känns obalanserat i dig etc.

Du får individuellt anpassade hälso- och livsstils råd utifrån vilka obalanser vi hittar i dina doshor – Vata, Pitta, Kapha. Råden anpassas efter de individuella behov du har just nu.

Råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsmönster, yoga/motion, kostråd, andningsövningar och örter bland annat. Oftast gör små förändringar över längre tid stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Första konsultationen tar ca 75 min

Pris

Första besök:
Pris: 950 kr
Längd: 75 min

Återbesök:
Pris: 650 kr
Längd:  45min

Kontakta oss:
info@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Tisdag - torsdag: 10.00 - 16.00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.