Utforska i den lekfulla yogaformen AcroYoga!

AcroYoga är en yogaform som sker tillsammans med partners, där akrobatik, lekfullhet, tillit, fokus och nyfikenhet blir centralt. Denna dag är uppdelad i två delar, där det finns möjlighet att utforska i båda aspekter av AcroYoga, det som brukar kallas “solar” respektive “lunar”. Förmiddagen inleds med “solar”-aspekten, vilket kan vara det du ser framför dig när du tänker på AcroYoga, samt vad vi ser mest av på sociala medier. Vi inkluderar lekar, tekniker, styrka, handståenden och bygger upp för ett roligt flow. Vi jobbar tre och tre för att på ett tryggt och tillgängligt sätt för alla utforska i AcroYogan och alla roller – som bas, flygare och passare. Några av övningarna kan komma att kännas utmanande, därav jobbar vi tre och tre för att bygga upp denna stund av samarbete och tillit, styrka och fokus, och med ständig nyfikenhet och öppenhet att lära oss mer om oss själva!

“Lunar”-aspekten handlar om att ge och ta emot, samt att nå avslappning. Eftermiddagen bjuder på olika övningar med det som fokus, samt Thai Massage och terapeutiskt flygande (ja, massage i luften kommer att äga rum!). Under denna dag på HelhetsAkademin kan du välja att vara med på en utav workshoparna, eller båda. Det kommer att vara en dag för dig att konnekta med dig själv likväl som det ständigt växande communityt inom AcroYoga. Var med oss på en dag av flygande, skratt, utforskande, nyfikenhet och ta del av helheten som denna fantastiska yogaform bjuder på!

– Om ledarna –

Lauren är en lekfull ledare som älskar att sprida AcroYoga. Hon är även en RYT300 yogalärare som har undervisat yoga i England och Indien. Idag undervisar hon veckoklasser i Brighton där hon bor, samt workshops i andra delar av England och utanför. Hon förnyar ständigt sin egen kunskap och erfarenhet inom AcroYogan genom olika workshops och utbildningar runtom i världen. www.laurenacroyoga.com

Alexandra jobbar som yogalärare och håller främst till med yogaklasser i Malmö där hon bor, men erbjuder även workshops på HelhetsAkademin emellanåt. Hon har utbildat sig inom AyurYoga och YinYoga, de yogaformer som hon främst delar och även praktiserar själv. Däremot har hon även en stor kärlek för den mer akrobatiska yogan, där hon gillar att jobba med partners och utmana sig själv med AcroYoga!

Du har möjlighet att delta på en av dessa workshoparna, eller vara med på hela dagen! Rabatterat pris ges om du väljer att delta på hela dagen. Under lunchrasten (1,5 timme) har du möjlighet att stanna på HelhetsAkademin om du önskar ta med egen lunch. Du kan även köpa salladslunch på plats, i sådana fall kontakta Alexandra innan. Om du önskar äta någon annanstans och behöver rekommendationer, fråga Alexandra.


Information

Datum: Lördag 20 juli
Tider: 11.00-13.30 Solar workshop
13.30-15.00 Lunchrast
15.00-17.30 Lunar workshop

Pris: 395:- per workshop, 695:- för båda (om du önskar delta på båda, maila Alexandra för bokning till rabatterat pris).
Plats: HelhetsAkademin, Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Nivå: Alla nivåer. Ingen partner behövs för att kunna delta.
Språk: Workshopen kommer att vara på engelska, Alexandra kan översätta vid behov.

Lärare

Kontakt: Alexandra på alexandramaliganis@helhetsakademin.se eller Lauren på l_azor@yahoo.com (engelska)

Acroyoga Workshop Solar

Boka

AcroYoga Workshop Lunar

Boka