Det har känts så lätt att komma till HelhetsAkademin. Wivi-Anne är mjuk, varm och förstående och jag upplevde ett genuint intresse av att hjälpa mig må bättre.

Katarina – Deltagare Ayur Yoga Yogalärarutbildning

 

Min yogaresa började 2015, när jag träffade Wivi-Anne för första gången. Jag hade fått en Ayurvedisk hälsorådgivning som present av min mamma. Då hade jag aldrig provat på yoga (eller hade en aning om vad ayurveda var) utan jag var främst en tjej som stressade mig genom vardagen med små barn, eget företag och som sen sprang till gymmet för att köra de tuffaste passen. Jag var helt slutkörd och mitt möte med Wivi-Anne blev faktiskt vändning för mig. Hon bjöd in mig på yoga, och efter den veckan var jag helt fast. Jag gick enbart på yoga och efter något år kände jag att jag på något sätt ville utveckla yogan mer. Mest för min egen del men jag hade också en dröm att få jobba med yogan på något sätt.

Jag anmälde mig till den första yogalärarutbildningen Wivi-Anne ledde, dock var detta väldigt nervöst. Jag var ju helt ny på yoga. Jag är så tacksam och glad att jag gjorde det. Det fanns inget dömande alls hos de som var mer erfarna, utan här kände jag mig så välkommen. Utbildningen var helt fantastisk för mig och jag testade på några gånger att vikariera som yogalärare. Dock har jag kommit fram till att jag inte är personen som vill synas för mycket så den biten valde jag bort rätt så snabbt för min egen del.

Under denna tiden beslöt jag mig för att sälja mitt företag som jag var delägare i. Ett stort beslut då det var ett mycket välmående företag där hela min familj var delägare i. Men det var ett val för att må bättre och stressa ner och kanske få leva med drömmen att en gång arbeta inom yogan, på ett eller annat sätt.

Jag startade en webshop mest på hobbynivå för att göra något kreativt om dagarna. Detta blev grunden till Yogia, som jag idag driver tillsammans med mina fina tjejer.

Så utan att veta om det, så var yogalärarutbildningen så himla viktig för mig i det jobbet jag har idag. Många av mina kunder är yogalärare, vana yogisar eller nybörjare och det är viktigt att jag har kunskapen så jag guidar dem rätt.

Jag blev inte yogalärare men resan förde mig till andra mål. Både på det personliga planet men även yrkesmässigt.

Katarina

Grundare, Yogia

Läs fler kundreferenser

Kontakta oss:
kontakt@helhetsakademin.se
042 – 761 61

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)

 

Öppettider:
Mån - tors kl 10:00 - 16:00
Övriga tider:
Öppet 15 minuter före klass, kurs eller evenemang.
Samtal och behandlingar enligt bokning och överenskommelse.

 

Besöksadress:
Östra Sandgatan 14, Helsingborg

Hitta till oss med buss:
Grön buss nr 4 och gul buss 218 (hållplats på Kvarnstensgatan)