Workshop med Duo Yoga & Thai Yoga Massage

 

Med hjälp av en partner utforskar vi i upplevelsen på yogamattan, både genom Yoga och Thai Yoga Massage.
Att gå in i yogan tillsammans med någon annan kan bringa fram nyfikenhet, lekfullhet, kreativitet och glädje samtidigt som närhet, tillit, beröring och respekt är centralt. Låt dig föras samman med personen bredvid dig när ni gemensamt får en stund på mattan där ni guidas in i andning, rörelse och stillhet tillsammans.
Thai Massagen syftar till att uppleva hur det är att både få ge och att ta emot beröring. Men en rad sekvenser för att gå igenom hela kroppen får mottagaren vara i total avkoppling och den som masserar får njuta av möjligheten att ge villkorslöst.
Kom tillsammans med en person som du önskar dela denna stund med, eller kom själv och få en partner på plats.
Denna workshop är med Alexandra Maliganis som är yogalärare sedan snart fyra år och har gett behandlingar i Thai Yoga Massage under ett års tid, sedan hennes studier i terapiformen i Thailand, Spanien och på Bali.

Information

Datum: 190505
Tid:
13.00-16.00
Pris: 395:-