Ord är nästan överflödiga. Wivi-Anne Nyberg började att hålla yoga till ljuvlig symfoniorkester i den vackra konsertfoajén. Att yoga till livemusik har varit väldigt populärt. Nu provar hon även att hålla yoga till enbart harpa och det fick en fantastisk respons. Den ljuva harpans romantiska vibrationer smög sig in bland de som yogade och skapade en fantastisk stämning i rummet. Efteråt när jag fick chansen att fråga runt lite bland deltagarna använde de uttryck som “Väldigt vackert” och “Så fint med harpan”. Anneli Lindell som är en van Yogini sa att vibrationerna från harpan gick rakt in i hjärtat. Hon tyckte det var maffigt och helt ljuvligt.

 

 

Lovisa Wennesz var kvinnan som förgyllde yogan med vackra toner från harpan. Hon har spelat harpa i ca 25 år men det var första gången hon spelade till yoga. Hon har aldrig provat yoga själv då hon trott att hon inte skulle klarat av det men detta väckte helt klart hennes nyfikenhet och hon fick lust att prova yoga själv. Hon tyckte det var väldigt härligt att spela till yoga och vill gärna göra det igen.

IMG_8369

Rummet fylldes av en härlig energi av yogans vackra flöde och de kraftfulla vibrationerna från den magiska harpan.

IMG_8374

IMG_8370IMG_8367

Namaste /Ronja.