Var tisdag träffar jag andra blivande mammor på gravidyoga på HelhetsAkademin. Maria Lejon leder våra träffar och jag njuter var gång.

Det är fantastiskt spännande att få vara del i denna kurs där jag får träffa andra kvinnor som är mitt uppe i samma händelse i livet som jag är just nu. Vi är alla gravida. Vi  delar våra erfarenheter och får tid att bolla och lära känna varandra.

IMG_0652

Maria ser alltid till att vi kan prata om veckan som varit innan hon guidar oss i en lugn och avslappnande yoga. Passet har olika teman där vi får med oss värdefulla tips inför resten utav graviditeten, inför förlossningen och även till livet efter förlossningen. Det är jätte spännande och givande.

Samtidigt får vi egentid. Varje tisdag kväll har för mig blivit helig. Min tid att verkligen stanna upp och blicka in i mig själv och en tid att flätas samman ännu mer med barnet i min mage.

36875868_1805281539565657_6772474444318244864_o

Maria talar och guidar ut efter egen och andras erfarenheter. Hon är väldigt mjuk och behaglig i sitt sätt att leda och man hittar naturligt och lätt lugnet i kroppen. Det känns som att man blir ett med sin kropp och sin bebis under rörelser i yogan. Fantastiskt skönt.

Är du gravid eller känner någon som är gravid kan jag verkligen rekommendera dig att hålla utkik efter kommande kursstarter.

Läs mer om Maria och hennes gravidyoga i ett tidigare blogginlägg HÄR!

Namasté /Ronja