Ni har väl inte missat att HelhetsAkademin är i full gång med sitt öppna hus denna veckan? Vi har massor utav fina erbjudande i vår shop och gratis prova på behandlingar, kurser, workshops, yogaklasser och föreläsningar hela veckan. Det finns fortfarande platser kvar att boka sig.

IMG_1706-1IMG_1710-1

Missa inte denna fina chansen att komma hit och njuta utav en underbart rogivande miljö samtidigt som du kan prova på det som väcker din nyfikenhet.

IMG_1705-1IMG_1702-1IMG_1704-1IMG_1708-1

Under veckan har du även möjlighet att träffa oss som jobbar här, dricka lite te, se dig omkring och öppna upp dina sinnen genom att kanske våga prova något nytt.

IMG_1715-1IMG_1714-1

Idag fick jag till exempel möjligheten att titta in när Alexandra utförde thaimassage. Det verkade extremt rogivande, bara jag kom in i rummet fylldes jag av ett lugn. En svag stämma utav rogivande musik, en härlig doft och Alexandra själv som utstrålar ett lugn och en värme som snabbt smittar av sig. Alexandra verkar leva sig in i massagen på ett helhjärtat sätt och hela hon utstrålar det. Michael Grönhed som idag fick massage tyckte att det var väldigt skönt och avslappnande. “Det skiljde sig en hel del från en vanlig massage då det var mer tryck och stretching,” berättar Michael. Han uttrycker det att han kände en djup avslappning efteråt och att han nästan kom in i ett slags meditativt tillstånd under massagen.

IMG_1712-1IMG_1718-1IMG_1713-1IMG_1716-1

Vi är många medskapare och instruktörer på HelhetsAkademin som jobbar av egen erfarenhet och med ett stort hjärta. Kom och njut på en plattform fylld av kompetens och en plats som är fylld av en härlig energi.

IMG_1700IMG_1709-1

Jag hoppas vi ses i veckan, välkommen!

Namasté /Ronja