Våra fötter bär oss genom livet men vi tar dem ofta för givet. På sommaren är det härligt att gå i sandaler eller barfota och vi sliter lite extra på huden som är van att skyddas utav strumpor och skor.

Varför inte passa på att unna dina fötter lite extra kärlek och omsorg? Passa på att ta ett härligt fotbad, med dina favoritoljor, badskum, salt och dofter. Njut av ditt fotbad på det sättet du behagar. Varför inte göra som jag och flytta ut fotbadet i trädgården eller på balkongen för att njuta ännu mer av stillheten och friden vi kan finna utanför dörren.

IMG_0391

Stäng av tekniken en stund, massera, smörj in och känn tacksamheten gentemot  din fötter som för dig framåt i livet och som är i kontakt med moderjord. De som grundar dig och jordar dig.  Fötterna hoppar, springer och tillåter dig lek och dans.

IMG_0389

Så fortsätt njut av långa promenader och dra tårna i gräset eller känn sanden som filar dina fötter. Glöm bara inte att stanna upp och uppskatta dina stabila plattformar i världen.

IMG_0390

Att känna tacksamhet gentemot hela sin kropp och sina olika kroppsdelar kan vara svårt men med övning kan vi skicka kärlek till vår kropp, läka oss själva och älska oss själva. Prova du också så att din kropp kan fortsätta dansa och finnas där för dig.

Namasté /Ronja