Möt Linn Sköld. Hon är en av våra nya medskapare på HelhetsAkademin och vilket möte det blev! Linn är massageterapeut och yogalärare men också så mycket mer än det. Hon är en spännande människa med mycket kunskap och vishet och man hade kunnat sitta länge för att fördjupa sig i hennes livsstil.

Jag fick prova på en massagebehandling av rygg och nacke och det var fantastiskt skönt. Linn var väldigt välkomnande och trygg när jag fick komma dit och snabbt ingav hon en familjär känsla som att vi känt varandra länge. Det var i tidigt skede som Linn upptäckte sin healande förmåga hon hade vid massagen. Massagen blev något mer än bara beröring och hennes kunder började öppna upp sig, på den vägen började hon utforska den helande biten djupare. Linn hittade rätt punkter på min rygg och jag kände hur avslappning och ett lugn spred sig genom hela min kropp. Det var väldigt skönt och hon hade starka, trygga grepp i massagen men precis lagom för att det inte skulle göra för ont. Jag kan varmt rekommendera hennes massage men både jag och Linn skulle vilja trycka på att våga prova andra behandlingar också.

32350185_765725680285418_5947337404858761216_n

”Jag älskar att utföra regndroppsmassage, det finns något annat och djupare än bara massagen och något mer att uppleva som man borde prova om man ändå ska gå på en massage,” säger Linn.

Linn erbjuder flera olika former av massage på HelhetsAkademin under tisdagarna men hon kommer även att hoppa in som sommarvikarie i hatha yoga under sommaren. Linn är utbildad både i hatha och yinyoga.

Vem är då Linn? Hon arbetade som undersköterska från och till men kände tillslut att hon ville utvecklas i en egen takt och göra det hon verkligen tyckte om att göra. Hon bestämde sig för att starta upp sitt företag som hon nyligen har börjat arbeta med. Linn fick en bra känsla för HelhetsAkademin och kände att det var ett fantastiskt nätverk under ett och samma tak.

Linn har sålt mycket av sin ägo för att kunna flytta ut till ett litet hus i skogen med sin familj. Hon bytte ut den hektiska vardagen mot ett avskalat och friare liv nära naturen.

”Köper jag ett par skor så slänger jag ett annat par, det som ryms i mitt hus är det ända som får finnas där. Jag har valt en annan typ av livsstil än den som de flesta är vana vid idag,” berättar Linn.

32446761_765725670285419_6458455177555869696_n (1)

Jag lyssnar med spända öron när Linn berättar att hon har egna hönor och bin och jag kan knappt vänta tills jag får prova hennes honung. Linn gör även egen tvål och oljor samt örtteer och blandningar för olika krämpor. Har vi tur får vi kanske se vissa av hennes produkter i HelhetsAkademins shop snart. Plötsligt berättar hon för mig att hon även är utbildad häxa. Jag blir nyfiken och hon berättar att hon anordnar trumresor ibland och lever vid naturens sida. Hon berättar också att hon gått en utbildning i mathantverk och fått lära sig göra och ta till vara på maten från grunden. Ju mer vi pratar desto mer sidor öppnas upp hos Linn. Hon verkar vara en väldigt levnadsglad och naturnära människa som hunnit förkovra sig i många olika, spännande utbildningar. Alla de utbildningar hon gått vävs tillslut samman till en och samma livsstil och Linn lever verkligen så som hon lär.

Passa på du också att lära känna Linn och ta vara på hennes djupa visdom. Du kan läsa mer om henne och vilka behandlingar hon erbjuder, HÄR.

Namasté / Ronja.