Aloe vera juice har funnits länge på vår marknad och är känt för att vara väldigt hälsosamt men det kan var bra att veta vad man ska tänka på när man väljer produkt i en djungel av olika möjligheter.

Jag lyfter idag fram en Aloe vera juice från Holistic som använts sedan 1978 och har ett gott rykte med sig och många bra egenskaper.

Med hjälp av olika tryck och temperaturer separerar Holistic ämnena i Aloe veran för att sedan kunna avskilja de ämnena som man vet kan vara påfrestande för kroppen vid lång användning. Ämnet i aloe veran som kan leda till spontan abort är också borttaget och även det ämne som gör att juicen smakar illa. Bitterämnen som aloin och antraquinon glykosid är borttagna. Istället har man samlat ihop Aloe verans gynnsamma ämnen och fört tillbaka dessa. Denna process är samma som fraktionell destillering och därför heter produkten Aloe Vera destillat. Man genomför denna process för att man under lång tid kan använda produkten utan att irritera tarmen. Gravida kan använda produkten, man behöver inte tillsätta något konserveringsmedel och även en öppnad flaska kan förvaras i rumstemperatur i minst 4 år. Produkten är helt utan smak och man kan lätt luras och tror att det är vatten. Detta är bra för att man då inte behöver tillsätta sötningsämnen och andra ämnen för att lura smaklökarna. Det är även lättare att få barn att dricka det då det inte smakar illa alls. Produkten har fungerat väldigt bra sedan 1978.

Produkten innehåller 100 procent  destillat av Aloe Vera barbadensis miller. Det finns sex olika sorter utan Aloe barbadensism iller. En av dessa är Aloe-X och har alla de goda egenskaper som dokumenterats i litteraturen. Holistic Aloe vera innehåller 100 procent Aloe-x.

1050

Varför ska man då inta Aloe vera? Aloe veran har använts i tusentals år i välgörande syfte och är en av världens mest kända medicinalväxter. Slemhinnor sägs ha goda resultat utav Aloe vera och sägs kunna läka tarmväggen. Även människor med solbränna och brännskador har blivit hjälpta av Aloe veran. Har man känsliga slemhinnor i mage och tarm, magkatarr och läckande tarm ska man absolut prova Aloe vera destillat från Holistic. Produkten kan även användas med goda effekter som utvärtes bruk på solbränna, brännskador och andra hudproblem.

Holistics Aloe vera är fri från sötningsmedel, mjölk, gluten, soja  och GMO.

Vill du veta mer om Holistics Aloe vera eller prova den själv kan du hitta den i HelhetsAkademins shop och prata med Michael Grönhed. Du kan kontakta honom HÄR.

Namasté / Ronja.