Ni missar väl inte att idag är det grand final på HelhetsAkademins öppna hus. Passa på att boka in er på olika tjänster idag så får ni 20 % rabatt. I hela vår shop har vi 10% rabatt på alla produkter (gäller ej yogia kläder).

IMG_8262IMG_8259

Igår höll Wivi-Anne Nyberg ett pass i ayuryoga och efter det höll hon i en spännande föreläsning om grunderna i Ayurveda. Det var många nyfikna människor som passade på att ställa frågor och lära sig mer. Den 10/2-18 finns det chans att gå en på en fördjupande föreläsning om just ayurvedan. Maria Lejon höll en kurs i Gravidyoga och Anne-Charlotte höll ett uppskattat pass i kundaliniyoga som förde en härlig energi med sig. På eftermiddagen höll Håkan Lagesson i en introduktionskurs i hur man spelar gong.

IMG_8261IMG_8264

IMG_8256

I dag fylls dagen av spännande yogapass, meditation, föreläsningar och vibrationer av olika ljud. Passa på att boka in dig, ännu finns det några platser kvar. Kom gärna in till vår mysiga lokaler och njut av att bara vara.

IMG_8253 IMG_8254 IMG_8257 IMG_8258

Namaste /Ronja